DE EXPEDITORS AGENT

Start jouw carrière in de internationale logistiek als startende supply chain agent!

Bij Expeditors begin jij je carrière als Agent en vanuit hier kan jij verder doorgroeien (in de hoogte) of je specialiseren (in de breedte). Jouw collega Agents kenmerken zich als een diverse groep mensen met verschillende achtergronden; zo heb je collega’s die vanuit de horeca komen, commerciële economie hebben gestudeerd of misschien net een wereldreis achter de rug hebben. Ondanks deze diversiteit is er iets wat ze allemaal met elkaar delen: ze hebben een passie voor customer service, een sterke interesse in de internationale logistiek en willen altijd het beste uit zichzelf en andere halen. Daarnaast houden ze ervan om dingen zelf uit te zoeken en krijgen ze energie van het feit dat niet alles altijd voor 100% is afgestemd/uitgewerkt.

Kan jij jezelf hier ook in vinden? Dan zou Expeditors wel eens een mooie werkplek voor jou kunnen zijn!

Groei ambities

Groei jij met ons mee?

Expeditors heeft een flinke groeiambitie en is opzoek naar talent. Werken bij Expeditors betekent gedrevenheid en altijd het beste uit jezelf én de ander willen halen. Logistiek is een top-sector in Nederland en biedt kansen. Kansen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van organiseren, managen, communiceren en commercieel vaardig zijn. Jouw persoonlijkheid staat hierbij centraal. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Zolang het organiseren van logistiek maar bij jou past. 

Er zijn tal van mogelijkheden

You bring the attitude, we teach you the skills!

Ga jij je buigen over de luchtvracht export zendingen, het coördineren van de distributiecentra of regisseer jij juist de binnenkomende import zeevracht zendingen in Rotterdam? Tijdens de sollicitatiegesprekken wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten maar ook jouw wensen; ben jij op zoek naar een dynamische baan midden in de operatie? Dan zou de afdeling Export iets kunnen zijn. Of ben jij meer analytisch ingesteld en heb je bijvoorbeeld interesse in wet- en regelgeving? Dan zou Customs wellicht interessant voor jou zijn. In een snel bewegende omgeving als de internationale logistiek zal het niet altijd voelen als een gespreid bedje en komt het vaak neer op jouw eigen doorzettingsvermogen. Wanneer jij het initiatief toont en proactief laat zien wat jouw doelen zijn, gaan alle deuren open!

"Een betere start van mijn logistieke loopbaan is niet denkbaar"

Mark, Teamlead Customs

Ik ben hier via een huidige medewerker terechtgekomen. Na mijn studie Commercieel Privaat recht was ik op zoek naar een leuke uitdaging, Expeditors is natuurlijk geen juridische instelling, maar wij zijn als bedrijf wel heel erg op Compliance gericht en daarom zag ik toch een leuk raakvlak en een goede kans voor mij om alsnog wat relevante ervaring op te doen!  
LEES HET HELE VERHAAL

Wat kan je bij ons verwachten

  • Een zeer steile leercurve door snel veel verantwoordelijkheden in een uitdagende praktijk omgeving te krijgen;
  • Intensieve ontwikkeling van jouw supply chain- en logstieke kennis waarbij je continu in staat bent het geleerde direct in praktijk te brengen;
  • Intensieve begeleiding;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • De kans om mee te groeien met een van de meest succesvolle freight forwarders wereld wijd.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij koppelen werk- en denkniveau niet aan opleiding. Bij Expeditors is er plek voor iedereen. Wat wij wel belangrijk vinden is dat je voldoet aan de juiste competenties: gestructureerd, klantgericht, proactief en intrinsiek gemotiveerd om het beter te doen dan de rest.


Wat wij ook belangrijk vinden:

  • Je brengt een flinke dosis humor, energie en positiviteit mee!
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands;
  • Je komt uit de omgeving van Schiphol of Rotterdam.

EXPEDITORS ALS WERKGEVER

Jouw toekomstige werkplek

Jij komt te werken in een moderne werkomgeving met jonge, enthousiaste en internationale collega’s die klaar staan om elkaar te helpen. Op het kantoor vind je alle faciliteiten om goed je werk uit te kunnen voeren; kantoortuinen met in-hoogte-verstelbare bureaus, luxe uitgeruste boardrooms maar ook koffiecorners en een bedrijfsrestaurant met uitgebreid aanbod. Verder worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals cultuur-dagen, (voetbal)wedstrijden en andere uitjes.


Werken bij Expeditors is werken in een modern en professioneel bedrijf dat volop meegaat met de tijd. Bij Expeditors werken de beste Supply Chain professionals, verspreid over ruim 300 locaties. Actief op alle grote (lucht)havens van de wereld, in 103 landen en op 6 continenten. Een internationale omgeving met uitdagende carrièreperspectieven. Bijna 30% van het werknemersbestand groeit door naar een hogere functie en medewerkers blijven gemiddeld langer dan 10 jaar in dienst.

SOLLICITEREN

Leuk dat je belangstelling hebt om bij Expeditors te gaan werken. Vul hier je contactgegevens in en voeg je CV toe.  
Clear selection