STARTENDE SUPPLY CHAIN PROFESSIONAL

Start je carrière hier

Als starter op de arbeidsmarkt wil je graag veel leren. Op deze manier wil je erachter komen wat het beste bij jou past en waar jij naartoe wilt groeien. Bij Expeditors begrijpen we dit als geen ander. Met ongeveer 70 starters per jaar geven we jong talent de mogelijkheid om te starten binnen onze organisatie. Gelukkig hebben we een hoop te bieden, want in de Internationale Logistiek kan jij alle kanten op!

We binden ons niet aan een opleidingsrichting. We kijken naar jouw ambities en vaardigheden. Daarbij vragen we wel een minimaal opleidingsniveau. In sommige gevallen is dit minimaal een afgerond MBO 4 opleiding. Voor andere posities geldt minimaal een afgerond HBO / Bachelor opleiding.

Groei ambities

Groei jij met ons mee?

Expeditors heeft een flinke groeiambitie en is opzoek naar talent. Werken bij Expeditors betekent gedrevenheid en altijd het beste uit jezelf én de ander willen halen. Logistiek is een top-sector in Nederland en biedt kansen. Kansen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van organiseren, managen, communiceren en commercieel vaardig zijn. Jouw persoonlijkheid staat hierbij centraal. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Zolang het organiseren van logistiek maar bij jou past. 

Er zijn tal van mogelijkheden

En je kan ontzettend veel leren

Als startende professional zijn er tal van mogelijkheden binnen Expeditors. Ga jij je buigen over de luchtvracht export zendingen, het coördineren van de distributiecentra of regisseer jij juist de binnenkomende import zeevracht zendingen in Rotterdam? Als high potentieel ga jij je niet alleen operationeel bezig houden, maar jij gaat deze processen ook analyseren om te kijken hoe de dit nog efficiënter ingericht kan worden.
We gaan samen in gesprek om erachter te komen wat het beste bij je past en op welke afdeling jij je het best kan ontwikkelen. 

"Een betere start van mijn logistieke loopbaan is niet denkbaar"

Mark, Teamlead Customs

Ik ben hier via een huidige medewerker terechtgekomen. Na mijn studie Commercieel Privaat recht was ik op zoek naar een leuke uitdaging, Expeditors is natuurlijk geen juridische instelling, maar wij zijn als bedrijf wel heel erg op Compliance gericht en daarom zag ik toch een leuk raakvlak en een goede kans voor mij om alsnog wat relevante ervaring op te doen!  
LEES HET HELE VERHAAL

Wat kan je bij ons verwachten

  • Een zeer steile leercurve door snel veel verantwoordelijkheden in een uitdagende praktijk omgeving te krijgen;
  • Intensieve ontwikkeling van jouw supply chain- en logstieke kennis waarbij je continu in staat bent het geleerde direct in praktijk te brengen;
  • Intensieve begeleiding;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • De kans om mee te groeien met een van de meest succesvolle freight forwarders wereld wijd.

Wat vinden wij belangrijk?

  • (Bijna of net) afgestudeerd, minimaal HBO bijvoorbeeld: Logistiek & Economie, Bedrijfskunde, Commerciële Economie, MER, Small/ International Business, Retail Management, Hogere Hotelschool enz;
  • Affiniteit met of ervaring in de logistieke branche is mooi meegenomen, maar geen vereiste;
  • Verder kun je goed plannen, organiseren en ben je ondernemend ingesteld door het beste voor de klant centraal te stellen;
  • Je bent zelfbewust en continu op zoek naar wat je nog beter kunt doen;
  • Je komt uit de omgeving van Schiphol of Rotterdam.

SOLLICITEREN

Leuk dat je belangstelling hebt om bij Expeditors te gaan werken. Vul hier je contactgegevens in en voeg je CV toe.  
Clear selection