ORDER MANAGEMENT

Miljoenen logistieke bewegingen per jaar

Onze klanten willen over de hele wereld ondernemen. Al onze klanten kennen hun eigen producten en diensten en daarmee maatwerk logistieke processen. De Order Management oplossingen van Expeditors zorgen ervoor dat wij elke klant kunnen bedienen en volledige transparantie kunnen bieden in het logistieke proces.

Volledige transparantie

Voorloper

Ons Order Management team wereldwijd voorziet onze klanten constant van de juiste informatie en service over hun logistieke proces. Door onze oplossingen en diensten op dit gebied zijn wij wereldwijd een full service logistic service provider voor toonaangevende global brands.
Van oorsprong tot bestemming bieden we zichtbaarheid van de verzending van de vracht tot op artikelniveau. We bieden de klant gedetailleerd inzicht in de gehele supply chain. We doen dat met ons eigen software systeem: het OMB platform. Met dit systeem bieden we niet alleen onze klant inzicht, maar ook de leveranciers van onze klanten. Daarmee vormen we een belangrijke schakel in de keten.

Historie

Sinds de oprichting van Expeditors in 1979 zijn we altijd opzoek geweest naar innovaties om de volledige supply chain te optimaliseren. Hierdoor zijn we instaat wereldwijde top organisaties te bedienen en kunnen we volledige logistieke ketens op elk continent inrichten. Het heeft er voor gezorgd dat we elk jaar groeien en behoren tot de Fortune 500. De toekomst is er op gericht om voor te blijven lopen en daar hebben we de beste mensen voor nodig.