CUSTOMS

Welkom in de wereld van Internationale wet- en regelgeving

Onze klanten willen grenzeloos ondernemen. De juiste transportoplossing vinden voor de fysieke distributie van goederen is de eerste stap. De tweede stap is de formele afhandeling hiervan. De goederen van onze klanten gaan de hele wereld over. Er is geen continent en zelfs geen land waar we niet zijn geweest. Elk van deze continenten en landen heeft zijn eigen wet- en regelgeving. Waarbij wij het meest te maken hebben met douanewetgeving.

Customs Consultancy

Op onze Customs afdeling zorgen onze douane professionals er dagelijks voor dat alle import en export zendingen formeel perfect worden afgehandeld. Door zeer uitgebreide douane expertise, de juiste systemen en veel contact met douane autoriteiten wereldwijd, zorgen zij er voor dat alle zendingen snel en uiterst secuur worden afgehandeld.
Wij zijn doorgaans op zoek naar gecertificeerde Customs Consultants die zowel op import als export gebied actief willen zijn met douane zaken. Daarnaast leiden wij het nieuwe douane talent van de toekomst op. Ambieer jij een carrière binnen douane zaken? Bij ons krijg je de mogelijkheid om alle diploma’s te behalen.

Trade Compliance

Internationale handel gaat verder dan alleen douane zaken. Organisaties met afzetgebieden, voorraden en productie locaties over de hele wereld hebben te maken met verschillende handelsklimaten en voorschriften. Onze Trade Compliance afdeling adviseert onze klanten hierover en zorgen ervoor dat zij internationaal zo efficient mogelijk zaken doen.