DISTRIBUTIE

Stel jij hebt een product. Je laat het produceren in China. En je verkoopt dit product in meer dan 200 verschillende landen aan 1200 verschillende winkels die jouw product verkopen. Als ondernemer wil jij je bezig houden met je product, groei, innovatie. Je wilt je niet bezig houden met het bevoorraden van jouw klanten. En je wilt al zeker niet 200 verschillende warehouses over de hele wereld. Wat doe je?

Welkom bij Expeditors Distribution

Met meer dan 300 locaties wereldwijd, ruim 2.300.000 m2 warehouses wereldwijd en meer dan 17.000 professionals in dienst verzorgen wij complete Supply Chain oplossingen voor organisaties die grenzeloos willen ondernemen. 


Warehousing & Distributie

Sommige zendingen komen alleen in ons warehouse om klaar gemaakt te worden voor een lucht- of zeevracht zending. Andere zendingen blijven langer bij ons.
Op de afdeling distributie beheren onze professionals de voorraden en goederenstromen van klanten die hun product bij ons opslaan. Voor de ene klant werken we puur lokaal, voor de andere hebben we voorraden over de hele wereld. Onze professionals werken nauw samen met onze klanten en zorgen ervoor dat de klanten van onze klanten altijd op tijd en netjes bevoorraad worden.

Een dag op de afdeling distributie

Thomas Elenbaas - Distribution Supervisor, Expeditors

Een dag op de afdeling Distributie is nooit hetzelfde. Elke dag hebben wij te maken met klanten uit verschillende segmenten die wij in teamverband moeten bedienen.
Als medewerker van afdeling Distributie sta je in het middelpunt van de organisatie waarbij je naast externe klanten ook te maken hebt met interne klanten van de volgende afdelingen; Import, Export, Customs Brokerage, IT services, Transcon operations en 3PL service providers. Binnen het gehele netwerk maken onze externe klanten gebruik van de afdeling distributie waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de inslag van goederen, voorraadbeheer en het verwerken van orders.
Naast het verwerken van de dagelijkse werkzaamheden bieden wij onze externe klanten oplossingen op maat bij uitstaande complexe vraagstukken. Binnen de afdeling distributie vinden wij het erg belangrijk dat men aandacht krijgt om zichzelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen en persoonlijke begeleiding.