ZEEVRACHT

Welkom in de Rottedamse Haven Logistiek

Schepen. We hebben er veel aan te danken. De wereld is ontdekt doormiddel van schepen. En nog steeds vervoeren we miljoenen tonnen aan goederen via schepen de hele wereld over. Het voordeel van zeevracht is dat de schepen enorm veel containers in een keer kunnen vervoeren. Hierdoor is de prijs lager ten opzichte van luchtvracht en wegtransport. Bij Expeditors hebben we een zeer uitgebreid zeevracht netwerk wereldwijd. Met in Nederland een belangrijke operatie die gebruik maakt van de Rotterdamse Haven.

Import

Benieuwd hoe jouw nieuwe laptop hier is gekomen?

Onze Ocean Import afdeling is verantwoordelijk voor alle import zendingen die binnenkomen via de Rotterdamse Haven. Van de afhandeling op de haven tot het transport naar de klant. Op de Ocean Import afdeling coördineren onze professionals het gehele import traject voor onze klanten van A tot Z. Lijkt dit je interessant? Kijk dan eens naar de vacatures Ocean Import Agent of Ocean Import Pricing Agent.

Export

Europese producten zijn zeer populair wereldwijd. Maar dan moeten ze er wel komen.

Schepen komen volgeladen aan in de haven van Rotterdam met import zendingen voor Europa. Na het lossen van de import-containers wordt het schip vervolgens weer opgebouwd met containers gevuld met zeevracht exportgoederen. Deze goederen worden de hele wereld over verspreid. Onze Ocean Export Professionals in Rotterdam zorgen dat alle export goederen uit het Europese binnenland worden verzameld om deze vervolgens te boeken bij de verschillende rederijen. De zendingen worden in containers geconsolideerd en op transport gezet naar het land van bestemming. Lijkt het jou interessant om deze zeevracht export zendingen te coördineren voor onze klanten? Dan is de vacature Export Ocean Agent interessant voor jou!