TRANSCON

Het is maar goed dat het wiel is uitgevonden

Transcon betreft onze wegtransport divisie. Een zending komt niet zomaar op een luchthaven, rederij of in een distributiecentrum of winkel. Expeditors beheert een groot netwerk aan wegtransport aanbieders (vervoerders). De afdeling wegtransport coördineert alle zendingen van- en naar de luchthavens en rederijen. Op deze manier zijn wij in staat de keten volledig te regeren en onze klanten optimaal te bedienen.

Ground Network Services

Vrachtwagens hebben vaste afmetingen. Zendingen niet en elke route is anders. De professionals op de afdeling transcon verzorgen elke dag een maatwerk planning. Zij zorgen voor de meest efficiënte planning door de beste vervoerspartner te selecteren, de ideale route te bepalen en zorgen ervoor dat de trailer optimaal beladen wordt. Ben jij instaat de moeilijkste puzzels op te lossen? Solliciteer dan op onze transcon afdeling!

Customer Service

Niet alleen de transportaanbieders moeten optimaal gemanaged worden. Ook onze klanten kunnen rekenen op uitstekende customer service. Wanneer komen we de zending ophalen of afleveren, waar bevindt de zending zich momenteel, gaat het om een speciale zending die verzekert dient te worden? Bij Expeditors bedienen wij onze klanten van A tot Z. Klinkt dat als een uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog bij ons!