Mark

Teamlead Customs

Ik ben hier via een huidige medewerker terechtgekomen. Na mijn studie Commercieel Privaat recht was ik op zoek naar een leuke uitdaging, Expeditors is natuurlijk geen juridische instelling, maar wij zijn als bedrijf wel heel erg op Compliance gericht en daarom zag ik toch een leuk raakvlak en een goede kans voor mij om alsnog wat relevante ervaring op te doen! Expeditors is een bedrijf waar je geen plafond hebt. Doe jij je werk goed, heb je een proactieve en zelfstandige instelling? Dan zullen de mensen om je heen je graag helpen om verder te groeien. Als Teamlead Customs heb ik verantwoordelijkheid over het team, maar ook voor het contact met de klant, ik ben het gezicht van Expeditors zodra ik een klant bel!

In ons team hebben we stressbestendige, zelfverzekerde en aanpakkende mensen die echt gemotiveerd zijn om 100% customer service te leveren en ons bedrijf als geen ander in de markt te zetten. Het mooiste dat Expeditors naar mijn mening biedt is groei, zoals ik al eerder zei; toon de juiste attitude en geef je doelen duidelijk aan, dan zal het bedrijf je uiteindelijk de mogelijkheid gaan geven om door te groeien!

Excellence is één van onze kernwaarden. Het continue streven naar het maximaal haalbare onderscheidt ons van de rest. We gaan altijd voor het allerhoogste en doen dat beetje extra voor onze klanten. Daarnaast heeft iedereen binnen Expeditors de juiste attitude, ongeacht de positie die je bekleedt. We streven altijd naar vooruitgang en zorgen dat de we de klus afmaken! Op tijd en accuraat. Dat doen we samen, als team.
RECENT VACANCIES

ACTUELE VACATURES

VIEW ALL JOBS

Net afgestudeerd?

Dan ben je niet de enige bij ons

Bij ons werken  veel starters op de arbeidsmarkt! Bekijk onze carrière pagina voor starters. Hier beschrijven we wat je in het algemeen kan verwachten bij ons. En wat wij het belangrijkste vinden om bij ons te slagen. Spreekt dat je aan? Dan ontvangen we graag je sollicitatie om met  je in gesprek te kunnen gaan! Tijdens een gesprek zullen we samen bepalen welke afdeling en functie het beste bij je past! 
Ik ben een starter